Ik ben trots op mijn producten!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Prijslijst

Medisch pedicure behandeling

€ 37,00


Deze behandeling is voor clienten die diabetes, reuma enz. risicovoeten. incl. factuur voor de zorgverzekering (mits u hier recht op heeft) hierover meer informatie op mijn website.

Basis pedicure behandeling

€ 35,00


Excl. factuur voor de zorgverzekering

Kleine behandeling / Likdoorn verwijderen

€ 22,50


Zoals een likdoorn ook wel eksteroog genoemd een pijnlijke eeltplek die zich in de meeste gevallen aan de voet bevindt.

Nagels knippen

€ 22,50


Het knippen van de nagels en het reinigen van de nagel riemen en nagel wallen.

Nagelbeugel plaatsen

€ 16,95


Gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken is met behulp van metaal of Kunststof een op maat gemaakte beugel die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren, en ter voor komen dat de nagel ingroeit

Nagelreparatie (gel & acryl)

€ 15,95


De nagelreparatie is een techniek met Gel / acryl waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. De nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. 2e teennagel € 9,95 alle teennagels daarna € 4,95 tien tenen € 50,00

Orthese

€ 16,95


De specialisatie van orthesiologie kan je diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen of een orthese voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

GK - Methode tegen schimmelnagels

€ 34,00


Deze methode is veilig doordat er met natuurlijke producten wordt gewerkt. En kan ook bij mensen met diabetici worden toegepast. Voor het beste resultaat wordt de behandeling 1 keer in de 4 weken toegepast, en in een later stadium 1 keer in de 8 weken. Na ongeveer 8 tot 10 behandeling ziet u de nagel uitgroeien. De prijs is zonder pedicure behandeling maar puur het behandelen van de schimmelnagels. Dit is een behandeling van 5 nagels mocht u meer besmette nagels hebben dan is dit een meer prijs van 2,95 per nagel In combinatie met een basispedicure behandeling zijn de kosten 1e teennagel € 8,95 2e € 4,95 alle teennagels daarna € 3,95

Cupping massage

€ 35,00


Cupping Massage is namelijk een erg goede manier om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Cupping zorg dat de blokkades in het lichaam worden opgeheft

Hotstone massage

€ 35,00


Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

AromaTouch massage

€ 45,00


Bij de AromaTouch techniek worden er acht verschillende essentiële oliën gebruikt. Elke olie heeft een specifieke werking. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk.

Manicure de LUXE

€ 39,95


Manicure behandeling Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.