Mijn specialiteiten

Op deze pagina kunt korte informatie vinden van mijn specialiteiten.

 • medisch pedicure
 • schoonheidspecialist
 • massage
 • harsen
 • manicure

Voor een uitgebreide informatie van deze behandelingen raad ik u aan verder op mijn website te kijken.  

 

Medisch pedicure

Medisch pedicure (MBO niveau 4) is breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek


Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 
 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

 

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Mijn specialisaties Mycose / schimmelnagels

Een schimmelnagel is een schimmelinfectie van één of meerder nagels van de voeten en/of handen. Men spreekt ook wel van “kalknagels”. Het is een ontsierende aandoening, die soms een beetje pijnlijk is maar eigenlijk wel mee valt te leven.  Tot op de dag van vandaag weten echter maar weinig mensen dat die kalknagels bijna altijd het gevolg zijn van een schimmelinfectie. Vaak zijn de teennagels de klos, maar schimmels weten ook de nagels van de handen te vinden.

FunghiClear anti-schimmel spray | Het beste middel tegen schimmelnagels

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Nagelregulatie en -reparatie

Een nagelreparatie met gel kan gedaan worden als u last heeft van een mycose/schimmelnagel. Ook een ingescheurde nagel, stootnagel, traumanagel, ingroeiende nagel, of tunnelnagel kan met deze geltechniek behandeld worden.

Kloven

Kloven in de voet (raghaden) zijn barsten of scheuren in de huid. Voetkloven (en hielkloven) kunnen in hard overmatig eelt, of juist in een droge huid zonder overmatig eelt ontstaan

Likdoorn

Een likdoorn (clavus) is een vaak pijnlijke ophoping, conisch naar binnen groeiende eeltplek/kern (verharde eeltkern) van de opperhuid. Deze komt voor op plaatsen waar veel en vaak druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

 

ik als schoonheidsspecialiste adviseren over schoonheidsbehandelingen voor lichaam en gezicht. Het kan hierbij gaan om cosmetische, verzorgende en ontspannende behandelingen. zo

Wat doet een schoonheidsspecialiste?

De taken van een schoonheidsspecialiste zijn over het algemeen de volgende:

 • Ontvangen van klanten en bespreken van de specifieke wensen
 • Verstrekken van advies voor behandeling (vaak op basis van een huidanalyse)
 • Verstrekken van advies op het gebied van onder meer huidverzorging, voeding en make-up
 • Uitvoeren van gezichtsbehandelingen, bijvoorbeeld:  
  • (Diepte)reiniging
  • Verwijderen van acne
  • Aanbrengen van crèmes, lotions, poeders, maskers, en/of make-up
  • Gezichtsmassage
  • Epileren en/of verven van wenkbrauwen en wimpers
Harsen

Harsen is het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.

 • Benen Harsen
 • Oksels Harsen
 • Bikinilijn harsen
 • boven lip
 • kin

Massages

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Gratis stockfoto met benen, bestelauto's, bestelwagens

Hotstone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Hot Stone massage - Brigitte Broers sportverzorging en massage

Bellabaci Cupping Massage

Cupping is er goed voor :

Gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken.Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Cupping zorg dat de blokkades in het lichaam worden opgeheft.

Sport massage

Stress, verkeerde houding, overmatige of verkeerde belasting kunnen spanning geven op de spieren.

In dit geval kan een goede ( sport) massage verlichting geven.
Door de massage wordt de doorbloeding van de spieren verbeterd waardoor er ontspanning ontstaat en de spier beter in staat is zijn normale werk te doen. 
Hot Stone massage - Brigitte Broers sportverzorging en massage

Lovili producten 100% natuurlijk uit ons eigen Amsterdam

Nieuwe in de salon

LOVELI deodorant producten

100% Natuurlijke huidverzorging uit ons eigen land, Amsterdam 

Loveli bestaat pas sinds 2016, maar zit enorm in de lift. Alle producten van Loveli zijn 100% troepvrij, 100% natuurlijk. Eigenaresse Linda startte met het merk omdat ze er simpelweg zelf behoefte aan had. Ze wilde geen lipbalsem smeren vol chemicaliën of deodorant met aluminium erin. Maar producten zonder troep waren niet te vinden. En dus ging ze het zelf maken. Ze bleek niet de enige met vraag naar dit soort producten, want Loveli sloeg aan. Loveli is een groot succes en nu ook te koop in Brielle bij SEV Schoonheid- en voetspecialist.

Binnen kort ook face & body producten te koop (kijk bij mijn producten)

En schoonheid behandeling zal er ook in de toekomst aangeboden worden.

Heb je interesse laat het dan weten.