SEV Schoonheid en voetspecialist

SEV Schoonheid en voetspecialist (medisch pedicure) in Brielle

Ik ben Ingrid de Neef Gedipomeerd Medisch Pedicure en schoonheidsspecialisten in Brielle

Ik bied in mijn salon/praktijk aan u, een heerlijk momentje voor uzelf. In mijn salon/praktijk kunt u terecht voor medisch pedicure behandelingen, schoonheidsbehandelingen,  behandeling voor iedereen met of zonder klachten. De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd.  en heb mij gespecialiseerd in schimmelnagels met een natuurlijke methode. Daardoor kan ik een breed pakket aan diensten aanbieden. En ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet & Procert
 

Contact opnemen

267793775_422052386065769_3314220063370565015_n 2

Mijn expertises

In mijn salon aan huis kun je terecht voor:

Medisch Pedicure behandelingen:

De behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ik mag alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Mycosenagels(schimmel), orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. 

Ik heb mij zelf gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels.

Hiervoor heb ik de  SEV methode = pakkingmethode voor schimmelnagels Deze methode is veilig, aangezien er met natuurlijke producten wordt gewerkt. En kan ook bij mensen met diabetici worden toegepast.

Gelnagels voor Schimmelnagels:

Ik werk met LCN Wilde Pediquesilver plus dit  kan op een gezonde nagel en op schimmelnagels worden toegepast. Deze is schimmel, kiemdodend en antibacteriële werking die de anti-mycotische componenten en toevoeging van de werkstof microzilver nog beter ondersteunt. Hiermee wordt de nagel opgebouwd tot een waardige uitziende nagel.

Schoonheidsbehandelingen:

Bij SEV in Brielle kunt u voor professionele gezichtsbehandelingen u krijgt een huidverzorging op maat, zo wel verzorgend als huid verbeterende behandelingen te laten uitvoeren. In de salon. Ik werk met veilige, milde huidproducten met een bewezen werking. Door de passie en goede producten, zorg ik voor een gezondere, stralendere en jongere huid. Door de diversiteit aan behandelingen zoals acnehuid, droge huid, rijpere huid, vermoeide huid en anti-aging.

Als Schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure werk ik volgens door de overheid en pedicurebranche gestelde eisen en richtlijnen. Daarnaast ben ik aangesloten bij ProVoet en ProCert, de brancheorganisatie en kwaliteit register voor Pedicures. Door middel van bijscholing blijft ik als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure up-to-date

Medisch Pedicure behandeling

De medisch pedicure kan naast alle voeten van gezonde personen ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen. Zij heeft zich tijdens haar opleiding gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan risicovoeten. 

Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Als jouw voeten vallen in de categorie risicovoeten, dan is een regelmatige behandeling belangrijk. 

De medisch pedicure werkt nauw samen met huisarts, verpleegkundige, podotherapeut, fysiotherapeut en orthopedisch schoenmaker. 

Een medisch pedicure verzorgt de voeten van mensen met uiteenlopende voetproblemen en neemt kleine klachten weg om grotere klachten te voorkomen. 

mooie-vrouwen-voeten-geisoleerd-op-witte-closeup

Behandeling van tunnelnagels of ingroeiende nagels

Een tunnelnagel kan aangeboren zijn of ontstaan door het dragen van te smalle schoenen. Dit kan ook op latere leeftijd worden verworven.
Deze tunnelnagel wordt al gevormd bij de aangroei van de nagel, hoe langer de nagel wordt des te ronder deze gaat groeien.

Als er geen goede verzorging wordt gegeven aan deze nagel kan de nagel zover rond groeien dat deze in de huid gaat drukken en klachten geeft zoals eelt en likdoorns.

Voor de behandeling van een tunnelnagel wordt vaak een nagelbeugel geplaatst. en het dragen van aangepaste schoen ruimere schoen dragen kan bij dragen om het probleem te verhelpen.

beugel

SEV pakkingmethode met natuurlijke producten voor schimmelnagels (mycose)

Deze methode is een veile natuurlijke  methode welke ondersteunend is schimmeldodende eigenschappen en bestrijdt daardoor de schimmel waardoor je nagel er uiteindelijk weer gaaf en gezond gaat uitzien. Mycose (in de volksmond ook wel schimmel/kalk genoemd) is een lastig te behandelen, maar zeker niet onmogelijk, wel is geduld is hierbij een schone zaak.Deze behandeling kan ook bij mensen met diabetici worden toegepast. 

PHOTO-2020-10-06-10-37-19[1659]mycose 3

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

Verwen je voeten en verzorg ze daarom goed. SEV Medisch pedicure kan je hier bij helpen niet alleen bij pijnlijke voeten of nagels te verhelpen, maar ik geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen

LCN nagellak

Mooi gelakte nagels zijn je handen waar vaak naar wordt gekeken, zowel door jezelf als door anderen. 

Maar het lakken en aanbrengen van nagellak kan soms wat uitdagend zijn, vooral als je nog niet handig er in ben of links gaat vaak beter als rechts enz.

Wat heel veel mensen niet weten is dat de kleur van je nagellak veel kan zeggen over je persoonlijkheid en je stemming? De  kleur van je nagellak een vorm van zelfexpressie zijn. 

Ik zeg altijd het beste  om een kleur te kiezen is, te luisteren naar je eigen intuïtie en te kiezen wat goed voelt. Sommige dagen dat je luistert naar je stemming, terwijl je op andere dagen een kleur kiest met  bepaald gevoel of dat een kleur veilig voelt.

LCN Pedi Polish 

Is een 2-staps pedicure uv-kleurlak: basisgel + kleur. 

Het eenvoudige laksysteem voor podotherapeuten en cosmetische pedicures, speciaal ontwikkeld voor de uiteenlopende behoeften van teennagels. 

Super makkelijk aan te brengen, schitterende glans, blijft tot wel 4 weken zitten en is makkelijk te verwijderen. 

100% succesgarantie! 

Bijzonderheden: • Bevat Piroctone Olamine • Zonder dispersielaag • geen verkleuring van de nagelplaat • Veganistisch • Diervriendelijk

92434-PEDI-

Ontdek ons hybride gel-nagellaksysteem de 

“WOW Hybrid Gel Polish” van LCN – geheel zonder uithardingslamp. 

Tot wel 10 dagen perfect gelakte nagels. Dit systeem biedt intensieve en felle kleuren, een egaliserend plumping textuur en lange houdbaarheid.  

VoordelenApplicatieDoelgroepIngrediëntenExtra

 • 100% Vegan
 • Geen Base Coat nodig
 • Sneldrogend zonder lichtunit
 • Intensieve kleurglans
 • Gemakkelijke applicatie door de speciale borstel
 • Snelle verwijdering
 • Mild en zacht
 • Ultieme Gel-Look met optimale glans
 • Een groot aanbod aan kleuren
 • Verwijderbaar met een acetonvrije nagellak remover
 • Gladmaken van groeven voor een egale nagelplaat
images (8)

 LCN Wilde Pedique. voor schimmelnagel of beschadigde nagels

 

Mooie en verzorgende voeten worden steeds belangrijker. Zeker tijdens de zomermaanden en vakanties.
Vervormde of verkleurde teennagels door bijvoorbeeld een schimmelnagel bederven vaak de pret om open schoenen te dragen. Helaas kan niet iedereen genieten van mooie verzorgde voeten en voornamelijk gezonde nagels.

 Schimmelnagels  is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig hoeft u zich daarvoor niet meer te schamen dankzij een cosmetische teennagelcorrectie uitgevoerd met de producten van LCN Wilde Pedique waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden.

Het producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling bevatten het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine.

Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Tevens bevatten de producten het ingrediënt zilver, dit heeft een anti bacteriële werking en ondersteunt de anti – schimmel componenten die aan dit product zijn toegevoegd.

Dankzij deze producten kunnen wij nagels herstellen die verkleurd, verdikt of zelfs zijn afgebroken door toedoen van een schimmel of trauma.

lcn-wild-pedique-soho

Schoonheidsbehandelingen

Is een gezichtsbehandeling goed?

Een gezichtsbehandeling kan helpen in het verouderingsproces, beter gezegd het kan het helpen vertragen en diepere rimpels voorkomen. Je gezicht masseren met een anti-agingcrème verhoogt direct de bloedcirculatie en zuurstofstroom in de huid. Dit bevordert de collageenproductie en de elasticiteit van de huid.

Selvert gezichtsbehandelingen op maat waarbij we kijken naar de behoefte van jouw huid.

Bij SEV kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen die niet alleen de uiterlijke, maar ook de innerlijke mens mooier maken. Zo hebben wij onder andere:

 • Complete gezichtsbehandelingen
 • Vitaminebehandelingen
 • Acnebehandelingen
 • Diverse luxe pakket behandelingen
 • Aquawearbehandeling voor de droge huid
 • De oudere huid

 

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

https://sev-medisch-pedicure.caresites.io/gezichtsbehandeling

 

cosmetologist-doing-face-treatment-and-applying-face-mask

Selvert Jeugd gezichtbehandeling acne  

We associëren acne meestal met de "gênante" tienerjaren, wanneer de huid door de hoge hormoonproductie vaak overtollig sebum aanmaakt. Bij jongens leidt dit tot een glanzende huid, mee-eters en puistjes, terwijl bij meisjes de combinatie van puberteit en de menstruatiecyclus vaak de oorzaak is van terugkomende uitbraken.

De gezichtsbehandeling voor tieners richt zich op jongeren tussen de 12 en de 19 jaar. Tijdens de behandeling wordt de huid intensief gereinigd en verzorgd met milde producten. Na de reiniging zullen onder andere een scrub en reinigend masker aangebracht worden, en worden de onzuiverheden 

klik op de link hieronder voor meer informatie.

https://sev-medisch-pedicure.caresites.io/gezichtsbehandeling

acne-behandelen-vierkant

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, voor senior behandelingen 

De meeste ouderen met een klein budget moeten rondkomen.

Omdat ik het belangrijk vinden om de Senior eens lekker in het zonnetje te zetten.

Persoonlijke aandacht voor de Senior en daarbij een stukje uiterlijke verzorging door middel van een mooie bescheiden beauty-behandeling. Hierdoor proberen we mede bij te dragen aan het verhogen van de eigenwaarde van de Senior, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Beauty behandeling voor een klein budget

 

oma-met-duim-omhoog

Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥.

IK ACCEPTEER HET NIET LANGER

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Linda van Loveli, accepteer het niet langer dat al mijn favoriete beautyproducten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor me zijn. Niet voor mijn huid en niet voor mijn lijf.

Zij geloofde dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥.


ALUMINIUM-VRIJE DEO

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

Nooit meer iets anders als je LOVELI een keer heb geprobeerd. Het werkt voor die gene die veel transpireer, en in de overgang en pubers zijn er zeker heel blij mee.

Bij SEV kan jij de perfecte Loveli deo voor jou kopen doordat er zes verschillende geuren beschikbaar zijn. Dit zijn namelijk Apple Blossom, Fresh Cotton, Power of Zen, Coconut, Cucumber & Aloe Vera (vegan) en Sweet Orange.

Loveli-deodorant-30ml-CROP-600x336-20220208

SUPERZACHTE HAARVERZORGING

Een 100% natuurlijke shampoo en conditioner voor droog en beschadigd haar. De shampoo bevat geen agressieve reinigers zoals SLS en SLES (Sodium Lauryl Sulfate of Sodium Laureth Sulfate), en de conditioner bevat geen siliconen. Met de verrukkelijke geur van sinaasappel, vanille en een drupje citroen. Yes, de Sunny Orange geur!

GESCHIKT VOOR DROOG EN BESCHADIGD HAAR

De shampoo is een supermilde reiniger op basis van kokosolie en suiker. Het zachte schuim reinigt je haar niet alleen, het houdt de balans van je hoofdhuid in ere, zodat je haar vanzelf al minder droog aanvoelt en je hoofdhuid niet wordt belast.

De conditioner zit bomvol voedingsstoffen en bevat geen siliconen. Droog en beschadigd haar wordt gevoed en beschermd, voor zijdezacht haar.

Loveli-shampoo-conditioner-200ml-600x600-20221125

SUPERZACHTE SUN CARE

De natuurlijke Sun Care producten van Loveli beschermen en herstellen je huid op superzachte wijze. 100% natuurlijk. 100% troepvrij. 

LIEF VOOR JE HUID EN VOOR HET KORAAL

 

De Loveli Sun cream 

is een zonnebrandcrème met het minerale filter zinkoxide en geen of nauwelijks witte waas. De zonnebrandcrème beschermt je huid tegen uv A- en uv B-stralen en is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s. En de zinkoxide beschermt niet alleen jouw huid, dit filter wordt ook nog eens gezien als het meest veilige uv-filter voor het koraal en het zeeleven.

De Aftersun van Loveli 

Is een heerlijk verkoelende aftersun met aloë vera en antioxidanten om de huid te herstellen. En komkommerextract voor extra hydratatie. Met de verslavend lekkere geur van Cucumber & Aloe Vera.

 

Loveli-sun-cream-coconut-spf30-150ml-after-sun-150ml-600x600-20240613